BredaPhoto

Vanaf 2014 zijn we als mediapartner betrokken bij BredaPhoto. Tweejaarlijks organiseert BredaPhoto een festival van 6 weken waarin elke editie ongeveer 60 fotografen hun werk tonen passend bij het thema van het festival.

Uma heeft voor inmiddels 4 edities diverse filmproductie’s gemaakt. Die bestaan uit promo’s, weekaankondigingen, aftermovies, locatie video’s en interviews met fotografen. Als grote fans van het festival doen we dit allemaal met heel veel enthousiasme. Vooral het maken van de interviews met de fotografen zijn voor ons enorm inspirerend.

De editie van 2020 had door covid een afgeslankte versie maar was in tegenstelling tot veel andere festivals wel doorgegaan. Omdat er geen grote bijeenkomsten georganiseerd mochten worden heeft Uma samen met BredaPhoto en Vibevision 6 artist talks en de opening en sluiting van het festival geproduceerd via live streaming.

Voor de 10e editie zijn we weer volop in gesprek met de organisatie over de invulling van bewegend beeld voor en tijdens het festival.